UNGDOMSFESTERUngdomsfesterSkal der holdes fest på efterskolen eller ungdomsuddannelsen? Sodavandsdiskotek eller bas-arms fest?

Så står du og skal arrangere din næste fest og gerne vil gøre det nemt for dig selv, så hyr os. Vi er en helhedsløsning. Vi kommer med alt grejet og vores erfarne DJ’s har tracklisten klar til netop den slags fest du står og skal arrangere.
MÆRKEDAGEMærkedageUanset om det er fødselsdagen for den kække 18-årige, den friske 60-årige, brylluppet for det smukke par eller festen for den nyslåede student, så har vi udstyret og DJ’en dertil.

Vi skræddersyr en løsning som passer præcis til dit behov og sørger for at musikken bliver tilpasset netop din fest og dine ønsker.
KONCERTERKoncerterHar du brug for hjælp til dit næste store arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt indenfor underholdningen og vores grej klarer selv den kræsne kunstners “Tech-rider”.

Vi stiller op med både professionelt udstyr indenfor lyd og lys, og vores mandskab har både erfaringen og fagligheden til at få aftenen til forløbe perfekt.
FOREDRAGForedragHar du et spændende projekt? Eller blot en idé? Og vil du gerne høre en “kender” om det er realistisk at få ført ud i livet. Så kontakt os endelig. Vi elsker de lidt sjove, skæve og udfordrende opgaver, og vi vil altid se løsninger fremfor begrænsninger. Dog er vi også realistiske, så forvent ikke at blive snakket efter munden, eller stukket blår i øjnene. Hvis noget - mod forventning - ikke kan lade sig gøre, så er vi ærlige overfor dig.
LIVEPRODUKTIONLiveproduktionMangler dit band udstyr til det næste gig? Om det bare er et par højtalere, eller fuldt scene setup, så står vi klar med det i står i mangler.
AV-PRODUKTIONAV-ProduktionHar i et event, hvor der skal optages live video. Så har vi udstyret til det, samt stor LED skærm, m.m.